Soodapuhallus

TEHOKAS JA LUONNONMUKAINEN TAPA POISTAA MAALIT JA LIAT

Mitä on soodapuhallus?

Käytämme laadukkaita Nordblast-soodapuhalluslaitteita.

Soodalla puhaltamisen ideana on ilman ja soodan seos, joka ammutaan kohteeseen noin 3-10 bar paineella. Soodapartikkelin rakenne hajoaa sen osuessa kovaan pintaan. Hajoamisessa purkautuva energia poistaa maalin tai lian. Partikkelien hajoamisesta huolimatta soodapuhallus on erittäin hellävarainen ja se ei lämmitä eikä venytä peltiä.

Käyttöturvallisuustiedote

Soodapuhallukset 050-0386722

Graffitin poisto

Soodapuhallus poistaa graffitit täydellisesti vahingoittamatta alkuperäistä pintaa. 
Kuvat kertovat kaiken!

Kaivot/vesikaivot

Onko vesikaivosi puhdistuksen tarpeessa?

Olemme puhdistaneet likaisia ja käyttökelvottomia vesikaivoja onnistuneesti soodapuhaltamalla. Soodan käyttö vesikaivojen puhdistukseen on turvallista, koska sooda on täysin vaaratonta.

Soodapuhaltaminen taitaa olla ainoa oikea ja tehokas tapa saada vanha vesikaivo taas hyötykäyttöön. Tästä kannattaa kysellä lisää!

Hirsiseinät ja muut puupinnat

Soodapuhallus on tehokas tapa poistaa maalia ja hometta hirrestä ja muiltakin puupinnoilta. Hirren pinta ei vahingoitu soodapuhalluksessa. Lisäksi jos seinässä on uudempaa ja vanhempaa hirttä sekaisin, soodapuhallus tasoittaa niiden värieroja.


Autot

Onko autosi uuden maalin tarpeessa? Soodapuhallus on oikea tapa poistaa vanhat maalikerrokset. Tämä hellävarainen ja tehokas menetelmä ei riko autosi metallipintaa. Soodapuhallus ei myöskään vahingoita lasia, muovia eikä kumia.

Tarjoamme tehokasta palvelua sopivaan hintaan.

Veneet

Onko veneesi pohja kunnostuksen tarpeessa? Aloita tilaamalla soodapuhallus!

Soodapuhallus on hellävarainen ja tehokas menetelmä myrkkymaalien ja lian poistoon. Alkuperäinen gelcoat-pinta ei vaurioidu soodapuhalluksessa. Menetelmä käy alumiini-, puu-, lasikuitu- ja teräsveneisiin. Huomaa, että sooda ei riko tiivisteitä (kumi ja muovi).

Jätä likainen, raskas ja aikaa vievä työ meille! Voit keskittyä itse suoraan veneesi pintakäsittelyyn.

Muut soodapuhalluskohteet

Soodapuhallus käy myös moneen muuhun vaikean lian poistoon. Kysy meiltä, olisiko soodapuhallus oikea ratkaisu antamaasi haasteeseen!

Akseli puhallettu lasimurskalla.

Avainsanat:
Soodapuhallus pohjois-pohjanmaa,soodapuhallus oulu,maalin poisto,hiekkapuhallus,veneen puhdistus,auton entisöinti,graffiitin poisto,kaivon puhdistus,hirren puhdistus,maalin poisto,veneen kunnostus,soodapuhaltaminen.