Palautteen paikka

Luosiivous Palaute

Otamme mielellämme vastaan palautetta työstämme.

Palaute työstämme on aina tervetullutta. On ilo ottaa vastaan uusia kommentteja tyytyväisiltä asiakkaita. Myös kehittämisen kohteet kannattaa mainita, sillä ne parantavat jatkuvasti muutenkin hyvää palvelukonseptiamme.

Asiakkaat kertovat, että ilmanvaihtopuhdistuksen jälki tuntuu selkeimmin muutamien päivien kuluttua puhdistuksesta. Odota siis muutama päivä puhdistuksesta, ennen kuin annat meille palautetta.

Saamme paljon hyvää suullista palautetta asiakkailtamme. Toivoisimme enemmän palautetta myös kirjallisesti. Kirjoittakaa se, mitä ajattelette! Tai se, mitä sanoitte!

Asiakaspalautteita

"Mielestäni ilmastointikanavien puhdistus, ilmanvaihtokoneen tarkastus ja huolto sekä ilmanvaihdon säätö tehtiin ammattitaidolla ja huolella. Sain seurata työskentelyä ja minulle kerrottiin koko ajan työn eteneminen. Talon ilmastointi ja ilmanlaatu parani selvästi. Suosittelen."

- Pertti Pelkonen

"Kiitoksia hyvästä työstä. Kylläpä alkoi ilma vaihtumaanmeidän talossa aivan erilailla kuin ennen puhdistusta."

- Mika Karppinen

"Suosittelen IV-kanavien puhdistusta.Todella hyvää ja huolellista työskentelyä."

- Pirkka Martikainen

"Luosiivouksen "pojat" puhdisti meidän kodin IV-kanavat. Kyllä nyt on helppo hengittää,-eron todella huomaa. Suosittelemme lämpimästi."

- Leena ja Asseri Pitkälä

Palautelomake

Voit antaa palautetta Luosiivouksen suorittamasta työstä alla olevalla lomakkeella. Antamalla myös nimesi, voimme varmistaa, että palaute tulee asiakkaaltamme.

Saako palautteesi julkaista Luosiivouksen nettisivuilla nimesi kanssa?
Saa julkaista
Ei saa julkaista
Nimi
Puhelin
Email
Palaute