IV-puhdistuspalvelu

Soita 045-2013010

RAIKKAAMPAA ASUMISTA JA PALVELUA YHTIÖSI ASUKKAILLE

Milloin ilmanvaihtokanavat on puhdistettu taloyhtiöstäsi viimeksi? Huomioithan, että suositeltavaa olisi puhdistaa ne viiden vuoden välein! Kysymys on myös taloyhtiön asukkaiden viihtyvyydestä sekä tietenkin myös turvallisuudesta. Puhdistettujen ilmanvaihtokanavien toimivuus on aivan omaa luokkaansa verrattuna pölyttyneisiin ja ilmaa vain vaimeasti päästäviin IV-kanaviin.

Älä ota mitään riskiä sisäilman laadusta asukkaiden kustannuksella! Pidä taloyhtiö haluttuna kohteena ja hyvin hoidetun maineessa. Myös IV-kanavien hoito kuuluu kiinteistöön kokonaishuoltoon eräänlaisena itsestään selvyytenä, jossa ei kannata fuskata.

Luosiivous puhdistaa taloyhtiöissä

OLEMME LUOTETTAVA YHTEISTYÖKUMPPANI TALOYHTIÖILLE

Luosiivouksella on kokemusta useiden erilaisten taloyhtiöiden IV-puhdistuksista Oulun seudulla. Toimimme lisäksi koko Pohjois-Pohjanmaan alueella. Monien luotettavien yhteistyökumppaneiden pysyvyys kertoo omaa kieltänsä ammattitaidostamme. OTA REILUSTI YHTEYTTÄ!

Puhdistamme rivitalot ja kerrostalot kokonaisurakalla! Toimi siis heti ja pyydä tarjous koko taloyhtiön urakasta!

Kirjalliset tarjouspyynnöt voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen info(at)luosiivous.fi.

Kysy lisää taloyhtiöille suunnatusta palvelustamme!

Huolehdimme urakat kokonaisvaltaisesti. Myös jälkityöt suoritamme asianmukaisesti. Saatte pöytäkirjan sekä puhdistuksesta että säädöstä, tarvittaessa todistus toimitetaan suoraan paloviranomaiselle.